Wat trek je aan naar een bruiloft?

Ongeschreven kledingvoorschriften zijn er nog steeds maar wordt steeds vaker genegeerd. Vroeger was het veel sterker dat je op een bepaalde gelegenheid en bepaald soort outfit droeg. Tegenwoordig doen we er niet meer zo moeilijk over en kiezen we allemaal zelf wat we aan willen. Om ons nog een beetje aan de ongeschreven kledingvoorschriften te houden gaan we kijken wat u nou het best kunt dragen bij een bruiloft. Hieronder geven we u een aantal tips die er voor zorgen dat u in de juiste kleding naar een bruiloft gaat.

Kenmerkende kleding voor een bruiloft

Kenmerkende kleding voor een bruiloft is toch wel echt een net pak. Maar wat voor pak? Vaak zien we een donkerblauw of een wit pak op een bruiloft. Hieronder wordt vaak een wit overhemd gebruikt en bruine schoenen. Daarnaast zie je tegenwoordig veel pakken met verschillende kleuren overhemden of verschillende kleuren jasjes. Om zo leuk mogelijk te combineren heeft u meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld; een wit overhemd met een donkerblauw jasjes en een donkerblauwe (spijker)broek. Of een zwart overhemd met een wit jasje en een witte of zwarte broek. Overhemden worden steeds vaker ook alleen gedragen zonder pak. Overhemden zijn op dit moment ontzettend populair en worden steeds vaker los gedragen.

Overhemden los dragen

Het alleen dragen van overhemden wordt steeds hipper en daarom zien we het ook steeds vaker terug op bruiloften. Er is steeds meer keuze in overhemden, van witten tot zwarte en van gele tot roze. Ook zijn de details van overhemden steeds leuker. Denk aan de border of aan de manchetknopen. Dit maken een outfit helemaal af. Bruiloften zijn steeds vaker erg hip en feestelijk en daarom is een goed overhemd, los of onder een pak, erg belangrijk. Uiteindelijk doet iedereen zijn jasje vaak toch uit en dan is een mooi strak overhemd erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *