Over

Even voorstellen
Ik ben 20 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Ik heb gewerkt als belegger op de beurs, de bank en het verzekeringswezen. Ik maakte de financiële crisis mee in het bankenzenuwcentrum van Nederland: Amsterdam-Zuid. Al deze ervaringen wil ik graag met u delen op de Groeifactor.
Ik heb de gouden jaren meegemaakt toen de sky nog the limit was, maar ook de keiharde klappen die overal vielen toen de economische crisis over ons neer daalde. Het waren de spannendste jaren in mijn leven, zelden lagen geluk en verdriet zo dicht bij elkaar op de werkvloer als tijdens de laatste decennia. Op de groeifactor wil ik hierover gaan schrijven, over mijn turbulente jaren als belegger, verzekeraar en manager in de bankensector.
Sinds kort ben ik met pensioen, ik vind het moeilijk om het werk los te laten. Ik heb daarom deze website opgericht om particulieren en bedrijven van advies te voorzien. Wilt u gaan beleggen, twijfelt u als onderneming aan een beursgang of een investering? Dan kunt u bij mij terecht voor geheel vrijblijvend advies. Op de groeifactor kunt u tevens tips lezen met betrekking tot leningen, hypotheken, beleggen, beurzen en nog veel meer.